Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Πρωτοβουλία Συνταξιούχων: Όλες & όλοι στη συγκέντρωση των συνταξιούχων, Αθήνα, Πέμπτη 26/11, ώρα 10πμ.

protovoulia-sintaksiouxon-27noe 
Το ασφαλιστικό σύστημα μπαίνει στη «κλίνη του Προσκρούστη»
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δέσμια των υποχρεώσεων της προς τους δανειστές [ΕΕ,ΔΝΤ.ΕΚΤ], μετά την υποταγή της και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, υλοποιεί ένα προς ένα τα προαπαιτούμενα τους.
Το σχέδιο για ανατροπή του ασφαλιστικού συστήματος και την ιδιωτικοποίηση του, η νέα μείωση των συντάξεων, η αύξηση των ορίων ηλικίας, μπαίνει σε εφαρμογή αν περάσουν τα σχέδια που επεξεργάζεται το Υπουργείο και οι «σοφοί» του.
Ο κίνδυνος της παραπέρα εξαθλίωσης των συνταξιούχων για να πληρώσουμε ένα χρέος παράνομο, απεχθές, που δεν το δημιουργήσε ο λαός, είναι μπροστά μας.
Μια βίαιη αναδιάρθρωση του καπιταλιστικού συστήματος σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, που μας γυρίζει δύο αιώνες πίσω, σε ατομικά, δημοκρατικά, ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, βρίσκεται ήδη στην εξέλιξή της.
Αυτά τα σχέδια δεν πρέπει να περάσουν
Δεν πρέπει να τους «χαρίσουμε» τους κόπους και τις εισφορές δεκαετιών που τις διασπάθισαν σε επιδοτήσεις και σε «δανεικά και αγύριστα»
Δεν πρέπει να τους «χαρίσουμε» τις περικοπές των συντάξεων που έγιναν μέχρι τώρα.
Δεν πρέπει να αφήσουμε στα χέρια τους το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας.
Τώρα όλοι οι συνταξιούχοι και ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ενωτικά, δυναμικά, αγωνιστικά, πρέπει να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση σε αυτούς που επιβουλεύονται τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας.
Καλούμε τους συνταξιούχους την Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2015 και ώρα 10.00 στη συγκέντρωση των συνταξιουχικών οργανώσεων, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης [Δημαρχείο Αθήνας].
Συνάντηση της Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.

 

blogger templates | Make Money Online