Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα: Για σωματεία και ομοσπονδία δίπλα στο πρόβλημά σου πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει



Για σωματεία και ομοσπονδία δίπλα στο πρόβλημά σου
πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Η Αγωνιστική Συνεργασία είναι η παράταξη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς που λειτουργεί στο χώρο του ΠΑΣΕ ΟΤΕ αλλά και του ΟΤΕ γενικότερα δεκαετίες.
Τα προηγούμενα χρόνια με τις θέσεις, τις απόψεις και τη δράση μας προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για ότι συμβαίνει στο χώρο αλλά και γενικότερα και να στρέψουμε το σωματείο και την ομοσπονδία σε μια άλλη αγωνιστική πορεία, σε μια άλλη διεκδικητική κατεύθυνση.
Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να δει ποιοι είμαστε, τις θέσεις και τη δράση μας μπορεί να επισκεφθεί τη διεύθυνση http://agonistiki-synergasia.blogspot.gr/
Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να ζητήσουμε τη στήριξη και τη συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο που θα καταθέσουμε εν όψει των εκλογών του ΠΑΣΕ ΟΤΕ.
Η Αγωνιστική Συνεργασία επιδιώκει μια ευρύτερη συνεργασία με κεντρικές κατευθύνσεις αυτά που αναφέρονται στην εκλογική μας διακήρυξη την οποία σας έχουμε στείλει με προηγούμενη ανακοίνωση και υπάρχει και στη σελίδα μας. Μια προσπάθεια έξω από τις λογικές της ΠΑΣΚΕ που αλλάζοντας το όνομά της και ενσωματώνοντας και ένα κομμάτι της ΔΑΚΕ επιχειρεί να κρύψει το αμαρτωλό της παρελθόν και τη συγγενική της σχέση με την ΠΑΣΚΕ στην ομοσπονδία και στη ΓΣΕΕ. Μια προσπάθεια έξω από τις εργοδοτικές λογικές που εισάγει στο χώρο η ΔΑΚΕ ή όπως αλλιώς ονομάζεται.  Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε βρει αντιμέτωπους όλους τους μηχανισμούς της καθεστωτικής κατάστασης που έχουν επιβάλλει στο χώρο του ΟΤΕ η ΠΑΣΚΕ, η ΔΑΚΕ και τα κόμματα στα οποία πρόσκεινται.
Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας και σας καλούμε να στηρίξετε και να συμμετάσχετε στο ψηφοδέλτιό μας.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι την Τρίτη 11/11/2014 το βράδυ γιατί την Τετάρτη 12/11/2014 είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Αγωνιστική Συνεργασία ΠΑΣΕ ΟΤΕ



Γιάννης Δούκας   μέλος της Ε.Ε. της ΟΜΕ – ΟΤΕ  idoukas@otenet.gr   6977220962
Αντιγόνη Ζηκίδη    μέλος τους Δ.Σ. του ΠΑΣΕ – ΟΤΕ azikidi@ote.gr    6974416241
Ιάκωβος Μπούτσης   μέλος της Ε.Ε. του ΠΑΣΕ – ΟΤΕ iboutsis@ote.gr    6981021304
Γιώργος Σκουρογιάννης μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣΕ – ΟΤΕ  gskourogiannis@ote.gr 6977264534

 

blogger templates | Make Money Online