Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Αγ.Συν. ΕΕΤΕ-ΟΤΕ Κυκλάδων: Για την αποκατάσταση της Αλήθειας



ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΚ 22/12/2017 ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ copy –paste
ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΔ ΠΕΤ-ΟΤΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Για την αποκατάσταση της Αλήθειας και περιμένοντας μια διορθωτική ανακοίνωση της ΤΔ ΠΕΤ-ΟΤΕ Κυκλάδων σας θυμίζω τα εξής:
Ουδέποτε η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ συμφώνησε με(Δ)ΑΚΕ (Λάμπρου) και (ΠΑΣΚΕ)ΣΥΝ1 (Φούκα) για συνέχιση των διαπραγματεύσεων πάνω στην πρόταση της Διοίκησης.
Παραμένουμε στην διαπραγμάτευση (όπως εξάλλου κάνει και η ΕΣΚ διαψεύδοντας τον εαυτό της) υπερασπίζοντας το δικό μας διεκδικητικό πλαίσιο, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις από την συνθηκολόγηση της πλειοψηφίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ και την αδιαλλαξία της διοίκησης.
Σας παραπέμπω στις ανακοινώσεις της ΑΓ. ΣΥΝ. 21/12, 22/12 και 28/12 όπως και της ΕΣΚ 21/12 και 28/12 (μία μέρα νωρίτερα από αυτήν της ΤΔ ΠΕΤ-ΟΤΕ Κυκλάδων ) και στο site της ΑΓ. ΣΥΝ.  agonistiki-synergasia.blogspot.gr
Επιμένουμε σταθερά στις αρχικές μας θέσεις όπως διατυπώθηκαν στο πλαίσιο διεκδίκησης:
1) Διασφάλιση των θέσεων εργασίας για ΟΛΟΥΣ
2) Αυξήσεις για ΟΛΟΥΣ
3) Σύμβαση σε ΟΛΟ το όμιλο ΟΤΕ
4) Άρση κάθε διαχωρισμού μεταξύ εργαζομένων σε μισθό, άδειες, ωράριο, επιδόματα.
Για την ιστορία η Αγωνιστική Συνεργασία μαζί με την Ενωτική –ΕΕΤΕ και ομόφωνα με την στήριξη του ΚΔΣ της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ καταψήφισαν τις δύο προηγούμενες ΣΣΕ 2011 και 2014 .
Μετά και την   χθεσινή απόφαση του ΔΣ της ΟΜΕ-ΟΤΕ που υπαναχωρεί από τις κόκκινες γραμμές και υιοθετεί πλαίσιο διεκδίκησης κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της διοίκησης του ΟΤΕ, μακριά από τις ανάγκες των εργαζομένων,  για την παραπέρα διαπραγμάτευση, σας καλώ σε συνεργασία με τις Τοπικές Διοικούσες ΠΑΣΕ, ΠΕΤ ,ΕΕΤΕ και ΕΜΗΕΤ σε συνελεύσεις στους τόπους δουλειάς να στείλουμε το μήνυμα μας με υπογραφές στην ΟΜΕ για το τι ακριβώς διεκδικούμε συνεχίζοντας  τον αγώνα μας όπως το κάναμε στις δύο πετυχημένες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
εύχομαι σε όλους-ες Χρόνια Πολλά με Υγεία , Ευτυχία και Δύναμη ανατροπής

Λαυτσής Γιάννης
Εκλεγμένο Μέλος ΚΔΣ ΕΕΤΕ-ΟΤΕ
με  την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Υστερόγραφο: Στην επόμενη κινητοποίηση θα περιμένω, όπως το κάνω πάντα, τα μέλη της ΤΔ ΠΕΤ-ΟΤΕ Κυκλάδων στην είσοδο του κτηρίου να συμμετέχουν ενεργά και όχι ως απεργοσπάστες ή προσωπικό ασφαλείας.

 

blogger templates | Make Money Online