Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Wind - ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Wind
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΕWIND χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Καταρχήν όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες.

Κόντρα στην μοιρολατρία και τον συμβιβασμό που καλλιεργούν κυβέρνηση και εργοδότες. Κόντρα στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς της διοίκησης. Κόντρα ακόμα και σ’ όλους αυτούς που συνεχίζουν να επιτίθενται σε κάθε προσπάθεια δράσης για την συσπείρωση περισσότερων εργαζόμενων μέσα στο σωματείο.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους, παλιούς και νέους, που αυτές τις μέρες έδωσαν την αίτηση εγγραφής τους. Τους συναδέλφους από τη Θεσσαλονίκη που συμμετείχαν. Αλλά κι όλους όσους είναι κοντά στο σωματείο, πιστεύουν την ανάγκη να υπάρχει σωματείο – αντίπαλο δέος στην διοίκηση, αλλά δεν έκαναν αυτή τη φορά το βήμα να συμμετέχουν, ταλαντευτήκαν και δεν το τόλμησαν.

Συναδέλφισες – συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε μπροστά σε νέες εξελίξεις στον κλάδο, είτε αποφασισμένες όπως η εξαγορά της Cyta από τη Vodafone, είτε ανοικτές όπως η πώληση της Forthnet. Ένα είναι σίγουρο, πώς ανεξάρτητα απ το αν μια εταιρεία είναι κερδισμένη ή χαμένη στην κάθε φάση, στον μεταξύ τους ανταγωνισμό, τα ίδια μέτρα παίρνει απέναντι στους εργαζόμενους. Και είναι μέτρα που εδώ στη Wind γνωρίζουμε καλά: εντατικοποίηση, απολύσεις, τρομοκρατία.

Συνάδελφοι - Συναδέλφισες,

Απευθυνόμαστε σε όλους: τα μέλη του σωματείου, στους συναδέλφους που δεν έχουν κάνει ακόμα το βήμα να γραφτούν, αυτούς που παρακολουθούν την δράση μας χωρίς να συμμετέχουν.

Δεν είστε μόνοι σας. Γυρίζουμε σελίδα στο σωματείο μας, το παλαιότερο σε ιδιωτικό πάροχο.

Δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατόν σε συμπληρωματικές εκλογές για τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Θα αγωνιστούμε για ένα σωματείο δυνατό, που θα έχει λόγο για κάθε μικρό και μεγαλύτερο πρόβλημα μέσα στην εταιρεία. Κομμάτι ενός κινήματος στον κλάδο και πανελλαδικά καρφί στο μάτι της διοίκησης. Ένα σωματείο που θα παλέψει για επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση στην βάση της παλιάς ΕΣΣΕ, που θα καλύπτει όσα χάσαμε αυτά τα χρόνια, που θα παλέψει και για κλαδική σύμβαση ως ελάχιστο όριο για όλο τον κλάδο.

Σας καλούμε να δώσουμε μαζί, οργανωμένα μέσα από το σωματείο μας και αυτή την μάχη.

 

blogger templates | Make Money Online