Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Το «Μονοπαραταξιακό» προεδρείο «ΔΑΣΚΕ» στο ΠΚΕ-ΟΤΕ επιχαίρει για τις απολύσεις δια στόματος προέδρου ΟΜΕ-ΟΤΕ. Η κατρακύλα συνεχίζεται.


Αθήνα 27-6-2018
Το «Μονοπαραταξιακό» προεδρείο «ΔΑΣΚΕ» στο ΠΚΕ-ΟΤΕ επιχαίρει για τις απολύσεις δια στόματος προέδρου ΟΜΕ-ΟΤΕ. Η κατρακύλα συνεχίζεται.
 


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
    Η ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς στα τμήματα του πολιτιστικού μας κέντρου, επέφερε και την ολοκλήρωση του έργου που σκηνοθέτησε το προεδρείο του με πρωταγωνιστές τις παρατάξεις των Πολιτιστική Αλλαγή (ΠΑΣΚΕ), και ΔΑΠΚΕ (ΔΑΚΕ) και με κομπάρσους τους αιμοδότες- εργαζόμενους του ομίλου. Δεν έχουμε ακόμα ξεχάσει τον τρόπο που αντικαταστατικά αποφάσισαν και ενέκριναν τις απολύσεις του προσωπικού, ούτε τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τόσα χρόνια τα οικονομικά οδηγώντας σε οικονομική ασφυξία το πολιτιστικό κέντρο μετά την παύση παρακράτησης των συνδρομών των συνταξιούχων συναδέλφων μας.
   Έτσι έντυσαν την ανικανότητα τους με ευχολόγια για μια «νέα αρχή» χωρίς να απολογηθούν στο ελάχιστο για την κακοδιαχείριση και την αλαζονεία των επιλογών τους να καταντήσουν το πολιτιστικό κέντρο επιχειρηματικό όμιλο.
   Έτσι υφάρπαξαν την ψήφο των συναδέλφων στις πρόσφατες εκλογές και βγήκαν ενισχυμένοι για να συνεχίσουν το έργο τους. Συνεπείς στις θέσεις του αναχρονιστικού και αποτυχημένου συνδικαλιστικού δικομματισμού που πρεσβεύουν, απέκλεισαν τις υπόλοιπες παρατάξεις από το  προεδρείο και νόθευσαν με αυτό τον τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα.
   Πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου στην πρόσφατη εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας για τις απολύσεις των εργαζομένων του πολιτιστικού στην οποία ο πρόεδρος και ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας μας ήταν απέναντι στους εργαζόμενους συνεχίζοντας τη δίχως προηγούμενο αντισυνδικαλιστική τους πράξη, εργαζόμενοι να απολύσουν εργαζόμενους και μάλιστα απροειδοποίητα και εκβιαστικά παραμονές της περασμένης Πρωτοχρονιάς.
Στην κατρακύλα αυτή θα μπει φρένο!
   Οι συνάδελφοι μας δε θα υποστούν ένα νέο «ξαφνικό θάνατο» εξαιτίας του δόλου και της ανικανότητας σας! Η εταιρεία δικαιολογεί τις απαλλαγές του προέδρου και του γραμματέα , τιμήστε επιτέλους τον ιδρώτα των συναδέλφων μας, τον κόπο των συνταξιούχων μας και το ρόλο που έχετε εκλεγεί!
   Η ουσία του πολιτισμού στέκεται απέναντι στην ιδιοτέλεια, στον ατομισμό και τα εμπορευματοποιημένα πρότυπα του καταναλωτισμού, αλλά βρίσκεται στη συλλογικότητα, την ακηδεμόνευτη καλλιτεχνική δημιουργία και πνευματική καλλιέργεια.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
  • Τη δημοκρατική λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ χωρίς παραγοντισμούς και αποκλεισμούς
  • Οικονομική διαφάνεια – ανεξαρτησία
  • Να δοθούν πλήρη δικαιώματα εκλέγειν – εκλέγεσθαι στους συνταξιούχους συναδέλφους μας

 

blogger templates | Make Money Online