Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

48ωρη απεργία στον ΣΚΑΪ μετά τις μαζικές απολύσεις


48ωρη απεργία στον ΣΚΑΪ μετά τις μαζικές απολύσεις

 Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες σκαι

Με 48ωρη απεργία, πέραν της τρίωρης στάσης που είναι σε ισχύ από τις 19:00 έως τις 22:00, απαντούν οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ στις μαζικές απολύσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα σε 12 εργαζομένους.
Κατόπιν σχετικής απόφασης στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ προχώρησαν στην προκήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τηλεόρασης και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ», τον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» από τις 06:00 πμ του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου 2019 έως τις 06:00 π.μ της Δευτέρας, 14 Ιανουαρίου 2019.
Επίσης, στις 12 μ.μ. του Σαββάτου θα γίνει συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ καθώς, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, η ιδιοκτησία του «ΣΚΑΪ» απαγόρευσε για ακόμη μία φορά την είσοδο των σωματείων στον χώρο εργασίας.
«Εργαζόμενοι και σωματεία θα οργανώσουμε όλοι μαζί την περιφρούρηση της απεργίας και θα αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα.
Απαιτούμε να ανακληθούν αμέσως όλες οι απολύσεις», καταλήγουν οι ενώσεις Τύπου στην κοινή τους ανακοίνωση.

Πηγή: http://www.efsyn.gr/arthro/48ori-apergia-ston-skai-meta-tis-mazikes-apolyseis

 

blogger templates | Make Money Online