Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεργασία Εργαζομένων Cosmote

 PDF

Συνεργασία Εργαζομένων Cosmote

Στις ημέρες που διανύουμε επικρατεί η ανασφάλεια και η αναξιοκρατία γύρω μας. Μας υπόσχονται πράγματα που τελικά δεν υλοποιούνται ή υλοποιούνται ελάχιστα σε σχέση με τις προσδοκίες μας και με τα κεκτημένα μας δικαιώματα, τα οποία χάνονται σταδιακά ολοσχερώς μαζί με την ελπίδα μας για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον. Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη υποταγή χωρίς να αντιδράμε. Δεχόμαστε όσα γίνονται εις βάρος μας με αδιαφορία γιατί δεν πιστεύουμε  ότι κάτι θα αλλάξει με αγώνα και αντίσταση!

Δείτε θετικά μια νέα αρχή μαζί μας. Πιστέψτε ότι ακόμα κι ένας να είναι διαφορετικός, κάποια στιγμή θα τον ακολουθούν πολλοί που θέλουν να δουν τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Δώστε την δύναμη σε όσους πραγματικά νοιάζονται και είναι με το μέρος σας και όχι σε όσους τάζουν πολλά και τελικά τα πολλά είναι μόνο για τους εαυτούς τους. Αποδυναμώστε όσους όταν τους είχατε ανάγκη σας γύρισαν την πλάτη! Αυτούς που σας τηλεφωνούν και σας λένε ψέματα ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην Cosmote θα κατεβούμε σε ένα «ενιαίο» (sic) ψηφοδέλτιο.

Χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό σχέδιο που θα αναστήσει τα όσα με κόπο χτίσαμε. Όλα γύρω μας ακριβαίνουν και εμείς μένουμε με μισθούς μειωμένους και τρέμουμε για απολύσεις και «εθελούσιες», που δίνονται στοχευμένα και σε λάθος χρονική στιγμή για τον καθένα από εμάς ώστε να είμαστε απροετοίμαστοι. Μαζί με αυτά όμως έχει ανθίσει και η ψυχολογική καταπίεση και το bullying όσων δεν έχουν «στηρίγματα». Άσχημες συμπεριφορές, ασέβεια και θράσος είναι καθημερινά φαινόμενα για πολλούς ανάμεσά μας. Μόνο παραγωγικοί δεν μπορούμε να είμαστε με αυτά τα παράσιτα που μας περικυκλώνουν και δουλεύουμε τελικά 1 για 10!

Βρείτε σε εμάς ανθρώπους να μιλήσετε και να ενημερωθείτε για το πλάνο μας και τις ενέργειές μας σε κάθε εργασιακό πρόβλημα.

Είμαστε δικό σας κομμάτι και συνεργαζόμαστε με όλους τους υγιείς και συνειδητοποιημένους εργαζόμενους, προκειμένου να διεκδικήσουμε και να υπερασπιστούμε  το μέλλον μας!

 Τηλ. επικοινωνίας: 6973534875, 6976112112


 

blogger templates | Make Money Online