Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πανεργατικό συλλαλητήριο αντίστασης στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ Τρτίτη 9/7/2013


ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ(ΤΡΙΤΗ 9/7-19:00)!
29η ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!
αναδημοσίευση από το www.iskra.gr
Έντεκα ομοσπονδίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα οργανώνουν σήμερα Τρίτη στις 19:00 στο Ραδιομέγαρο, συλλαλητήριο αλληλεγγύης για ακύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Οι ομοσπονδίες καλούν «όλους, όσους ισοπέδωσε η καταστροφική πολιτική του μνημονίου και οι καπιταλιστικές μεθοδεύσεις, απολυμένους, νέους άνεργους, επιστρατευμένους, τους απεργούς σε κάθε χώρο δουλειάς, τους εργαζόμενους με επισφάλεια, τους συνταξιούχους, σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο αντίστασης και ανατροπής. Για να μην περάσει η ισοπεδωτική πολιτική των απολύσεων, η φασιστική πολιτική της κατάργησης κοινωνικών αγαθών, για να ακυρωθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που «μαύρισε» τον πολιτισμό και την ενημέρωση».
ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ- Σε πλήρη λειτουργία - Να είναι η απάντηση στην τρομοκρατία !
Ακολουθεί μεγάλη συναυλία στις 20.30 :
-Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ: Το Πνευματικό Εμβατήριο του Μίκη Θεοδωράκη
-Μπάμπης Στόκας (μπάσο: Χρήστος Βογιατζής, ντραμς: Στέφανος Λογοθέτης, μπουζούκι: Γιώργος Παχής, κιθάρα: Δημήτρης Καρασούλος, ήχος: Σάκης Πυριόχος)
ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΟΜΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Εν τω μεταξύ, μαζική κινητοποίηση του κόσμου κατάφερε να φρενάρει μια γενικευμένη επίθεση της Κυβέρνησης και της Αστυνομίας σε πομπούς σε όλη την Ελλάδα. Η αρχή έγινε γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής στον Αίνο στην Κεφαλονιά όταν μία πταισματοδίκης με συνοδεία και πάλι της Αστυνομίας και φυσικά των πανταχού παρόντων σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις και «αγνώστων» λοιπών στοιχείων –εκτός από τις πληροφορίες που τους θέλουν μεταφερόμενους από άλλες περιοχές, ίσως για να μην τους αναγνωρίσουν- ιδιωτών τεχνικών, δύο τον αριθμό αυτή τη φορά, αγνώστου ειδικότητας και εμπειρίας, προσέγγισαν το κέντρο εκπομπής και έκλεισαν τον πομπό με επισφαλή ωστόσο, για την ακεραιότητα των πανάκριβων μηχανημάτων, τρόπο. Στην Κεφαλονιά μπορεί να τα κατάφεραν να κόψουν την αναλογική μετάδοση και να ρίξουν στο «μαύρο» και τη σιωπήμεγάλο τμήμα της Δυτικής Ελλάδας, ωστόσο ήταν και η μοναδική τους "επιτυχία". Οι πληροφορίες για ανάλογες ενέργειες και σε άλλα κέντρα εκπομπής κινητοποίησε τους τοπικούς φορείς και κυρίως τους πολίτες σε Πάτρα και Χανιά, με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να σπεύσει και να σχηματίσει αλυσίδα περιφρούρησης στους πομπούς και των δύο περιοχών. Με τη συντονισμένη τους αυτή ενέργεια αλληλεγγύης αλλά και προστασίας της δικιάς τους περιουσίας, όπως είναι οι ΕΡΑ Πάτρας και Χανίων, οι Πατρινοί και οι Χανιώτες δείχνουν ότι υπάρχει και ένας άλλος δρόμος: αυτός της αντίστασης, που σε πολλές περιπτώσεις χαρακτηρίζει τον τελικό νικητή.

 

blogger templates | Make Money Online