Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

«Δεν κάνουμε πίσω», ξεσηκωνόμαστε και την Κυριακή 15/2 – Κάλεσμα από ΜΕΤΑ«Δεν κάνουμε πίσω», ξεσηκωνόμαστε και την Κυριακή 15/2

 Κάλεσμα από ΜΕΤΑ

 Μετά την πολύ επιτυχημένη κινητοποίηση της Τετάρτης 11/2 στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και πολλές πόλεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, συνεχίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης την Κυριακή 15/2, 4μμ, μία ημέρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ.
Το ΜΕΤΑ καλεί όλους και όλες, ενωμένοι, να στείλουμε ένα νέο παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και στα μνημόνια. Υποστηρίζουμε, συμμετέχουμε ενεργά με την παρουσία μας, στο νέο ραντεβού που δίνουν χιλιάδες έλληνες πολίτες, μέσω των κοινωνικών δικτύων, την Κυριακή 15 Φλεβάρη, στις 4 το απόγευμα (ή και λίγο νωρίτερα ή αργότερα), στο Σύνταγμα, στο Λευκό και σε τις πλατείες των πόλεων της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε

Ακολουθεί το νέο κάλεσμα για την Κυριακή 15 Φλεβάρη:

Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.
Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.
Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.
Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.
Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.
Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Θα νικήσουμε!

 

blogger templates | Make Money Online