Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Αγώνας μέχρι τη νίκη ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια

Αγώνας μέχρι τη νίκη ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια

meta-panw603Το μνημόνιο 3 που συμφωνήθηκε από την κυβέρνηση με το «κουαρτέτο» των τοκογλύφων – δανειστών και οι εφαρμοστικοί νόμοι που θα το συνοδεύουν αποτελούν συνέχεια των βάρβαρων νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών. Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους και την ψήφο τους διεκδίκησαν αυτές οι πολιτικές να μπουν στο περιθώριο
Η νέα συμφωνία οδηγεί σε ύφεση την οικονομία και σε νέα εκτίναξη την ανεργία, ολοκληρώνει την ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, μειώνει δραματικά τα λαϊκά εισοδήματα, διευρύνει τη φτώχεια μέσα στην ελληνική κοινωνία, ανοίγει το δρόμο για την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και του δημόσιου πλούτου της χώρας.
Οι μόνοι που βγαίνουν κερδισμένοι από το μνημόνιο 3 είναι το κεφάλαιο, οι τραπεζίτες και τα μεγάλα ντόπια και ξένα οικονομικά συμφέροντα.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην ψήφιση και εφαρμογή του νέου μνημονίου που υποθηκεύει για δεκαετίες την τύχη της χώρας και τα δικαιώματα των εργαζομένων και του ελληνικού λαού.
Την προειδοποιούμε ότι οι εργαζόμενοι όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια με τους αγώνες τους θα αντισταθούν και τελικά θα ακυρώσουν στην πράξη την εφαρμογή των νέων μνημονιακών μέτρων και πολιτικών.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην απογοητευτούν και να μπουν δυναμικά στη μάχη για την ακύρωση στην πράξη των νέων μνημονιακών μέτρων.
Καλούμε τα συνδικάτα να οργανώσουν την πάλη των εργαζομένων και του λαού ενάντια στο νέο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους που το συνοδεύουν.
Το ΜΕΤΑ καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους τους να μπουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να μην ψηφιστεί και σε κάθε περίπτωση να ακυρωθεί στην πράξη το μνημόνιο 3 και τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα. Να προχωρήσουν σε κάθε χώρο δουλειάς σε ενημέρωση των εργαζομένων για τις επιπτώσεις της νέας συμφωνίας και να οργανώσουν την αντίσταση και τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στις νέες μνημονιακές πολιτικές.
Το ΜΕΤΑ καλεί στην κινητοποίηση ενάντια στο νέο μνημόνιο που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ και συνδικάτα την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 20.00, στο Σύνταγμα.
Δεν υποχωρούμε - Δε συμβιβαζόμαστε - Αγώνας μέχρι τη Νίκη
ΜΕΤΑ, 12-08-15

Η ανακοίνωση για «μοίρασμα» σε μορφή .doc  και σε μορφή .pdf.

 

blogger templates | Make Money Online