Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικη έκδοση: Ιστορίες ΟΤΕτζίδικης τρέλας για αγρίους

Ιστορίες ΟΤΕτζίδικης τρέλας για αγρίους
Υπερπατριώτες a la cart …  Άστραψαν και βρόντηξαν οι Δ(ΑΚΕ-ΠΑ)ΣΚίτες ! Τι λέτε ρε που θα μας πείτε και την FYROM Македонија, του την είπαν του Ινδού! Πως τον είπαμε τον φίλο μας, Srini Gopalan; Τα άκουσε τα σχολιανά του και επανήλθε και διόρθωσε !! Αααα η πατρίδα πάνω από όλα!!! Δεν πειράζει που κατάπιαν αμάσητα τρία μνημόνια χωρίς να βγάλουν κιχ! Δεν πειράζει που βλέπουν επί εφτά χρόνια την μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους, σε χώρα
μειωμένης εθνικής κυριαρχίας, τους σκοπιανούς όμως τους βάλανε στην θέση τους! Μετά από τέτοια επίδειξη πυγμής, περιμένουμε με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θέρμη, να αποκρούσουν απολύσεις με το άρθρο 13, να επιβάλουν την νομιμότητα και τα διπρόσωπα συνεργεία, να σταματήσουν το δουλεμπόριο με τις Mellon, Man Power, Project Solution etc, να αποτρέψουν τη περαιτέρω συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων, να αντισταθούν στο ανθρωποφάγο  αξιολόγιο, να ακυρώσουν την εκχώρηση έργου μέσω Consoliadation   και εντέλει να σκίσουν την γάτα στην υπό διαπραγμάτευση ΣΣΕ..     
Ωρέ σαν πας στην Καλαμάτα… Αυτή ρε είναι πολιτική ανάδειξης στελεχών !! Σας παραδέχομαι. Είστε μαγκίτες και καραμπουζουκλήδες!  Έχετε δώσει επιτέλους νόημα στην λέξη ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.  Προκήρυξη δεν θέλατε στις θέσεις ευθύνης; Πάρτε να’χετε ! Ζητείται ΤΤΛΠάρχης στη Βιλαρίμπα ή στο Βιλαμπάχο; Ωραία.. Η συνταγή έχει ως εξής: 1) Προκηρύσσουμε την θέση ευθύνης και αναρτούμε την προκήρυξη στο mynet. 2) Μαζεύονται όλοι οι κατεψυγμένοι losers με κάτι παλιοπτυχία, κάτι χαζομεταπτυχιακά, κάτι ελεεινά διδακτορικά, κάτι ξένες γλώσσες ξέρω γώ τι , κάτι επιστημονικές διατριβές πως διάολο τις λένε και βάζουν υποψηφιότητα. 3) Τους φωνάζουμε και τους ξεπετάμε στο τσάκα-μπάμ με την μία στην «δομημένη συνέντευξη» 4) Δίνουμε την θέση σε αυτόν που έχει τα «σωστά» προσόντα (ανήκει στο «σωστό» σωματείο, στην «σωστή» παράταξη και σκύβει «σωστά» την μέση του). Δεν πειράζει αν είναι γίδι και υπογράφει με σταυρό! Αααα όλα κι όλα ! Αξιοκρατία πάνω από όλα.. Υ.Γ. Ησυχία παρακαλώ. Το σωματείο αναπαύεται..      
Ους ο Θεός συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω…  Τι γάμος ήταν αυτός μπαναΐαμ.. Τι χλίδα.. Τι να μας πουν Ρουβάς και Ζυγούλη; Τι να φτουρήσουν ο Κλούνει και η Αμάλ Αλαμουντίν;  Μπροστά στον Γάμο Λάμπρου – Φούκα, όλα τα άλλα είναι μπαναλιτέ.  Και στα δώρα οι κουμπάροι ήταν γενναιόδωροι.. Όλον τον ΟΠΑΚΕ σας χάρισαν βρε αχάριστοι.. Ε και σεις θα δώσετε τώρα το κατιτίς σας.. εεε;  Μια τόση δα υπογραφούλα. Δε χάλασε και ο κόσμος. Ε και για τις απολύσεις στο πολιτιστικό κάτι καβατζώσατε εεε;  Άντε τώρα να πάτε να διαπραγματευτείτε να μην κάνει ο ΟΤΕ απολύσεις.. Ποιοι εσείς… οι πρώτοι διδάξαντες.. Μόνο που στους celebrity δεν είδαμε τον καταστροφέα εγγράφων..  ούτε την άλλην.. θου κύριε και έχει και βαρύ χέρι.. Στα βαφτίσια πάντως πρέπει να τους καλέσετε.. Κρίμα να πληρώσουν την νύφη οι εντολοδόχοι σας. Τώρα που είπα βαφτίσια, να μια πρόταση για το όνομα του μπέμπη: ΔΑΣΚΕ ! πως σας φαίνεται;  Να ζήσετε βρε.. Σαν τα ψηλά βουνά.. Και να μας κρατήσετε ένα κανελί με βούλες..

 

blogger templates | Make Money Online