Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Ανικανότητα ή αντεργατική μεθόδευση οι εκλογές στον ΠΑΣΥΠ Γερμανός;

 PDF

Ανικανότητα ή αντεργατική μεθόδευση οι εκλογές στον ΠΑΣΥΠ Γερμανός;

Με κλιμακούμενες αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς να έχει τηρηθεί το καταστατικό του συλλόγου, προετοιμάζεται η εκλογική διαδικασία στον ΠΑΣΥΠ Γερμανός. Αρχικά ανακοινώθηκε πρόγραμμα διεξαγωγής των εκλογών με φυσική παρουσία και την τελευταία εργάσιμη πριν τη διεξαγωγή τους, αναγγείλανε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά!

Γιατί, άραγε, τέτοια βιασύνη ώστε να εφαρμοστεί στην πράξη το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη/Μητσοτάκη για ηλεκτρονικές ψηφοφορίες; Όταν μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο διεξάγονται κανονικά οι εκλογές με φυσική παρουσία στη Cts.

Η παντελής έλλειψη σεβασμού προς τους εργαζόμενους του δικτύου των καταστημάτων ολοκληρώθηκε, αφού ανακοινώθηκε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε «πλατφόρμα που πληροί όλες τις παραμέτρους που ορίζει η σχετική νομοθεσία», αλλά δεν ανακοινώθηκε ούτε ποια θα είναι η πλατφόρμα, ούτε το πως θα πληρούνται οι παράμετροι!

Αγαπητοί επαγγελματίες συνδικαλιστές, οι εργαζόμενοι δεν ενδιαφερόμαστε για τα παιχνίδια και τις μεθοδεύσεις σας. Ενδιαφερόμαστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας μας. Ενδιαφερόμαστε να μην υποχρεούμαστε σε 3 διπλές προσελεύσεις κάθε εβδομάδα, που μας επιφέρει οικονομική επιβάρυνση, σωματική/ψυχολογική κόπωση και διατάραξη της προσωπικής & οικογενειακής μας ζωής.  Ενδιαφερόμαστε να υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας που να επιλύει τα προβλήματά μας.

#Για όλους αυτούς τους λόγους θα το πάρουμε πάνω μας για να αλλάξουμε την κατάσταση!

 

blogger templates | Make Money Online