Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το "ασθενήσατε περάστε από το αστυνομικό τμήμα" αποτελεί παρελθόν

Το "ασθενήσατε περάστε από το αστυνομικό τμήμα" αποτελεί παρελθόν

Θυμάστε εκείνη την εγκύκλιο που έλεγε ότι αν ασθενήσει κάποιος στην επαρχία θα πρέπει να περάσει από  το αστυνομικό τμήμα και η αστυνομία θα έπαιζε το ρόλο του αρχίατρου;
Τελικά η διοίκηση αναγκάστηκε να το πάρει πίσω και στη νέα εγκύκλιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα τα μαζεύει.
Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που με διάφορους τρόπους συνέβαλαν στην κατάργηση της ρύθμισης. Χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας θα πρέπει να πούμε ότι μόνο η Αγωνιστική Συνεργασία κατήγγειλε το γεγονός δημόσια και ζήτησε την απόσυρση της σχετικής ρύθμισης. Ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ομοσπονδίας και γενικά η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ ακόμη ψάχνουν για εναλλακτική πρόταση.

1 σχόλια:

pcstratos είπε...

Έλα ντε όμως, που σε κάποιο ακριτικό νησί, η νεόκοπη & φέρελπις προϊσταμένη του ΤΕΚ ( πρώην "γλάστρα" της τέως ΤΠΒΑ & του ΤΔ ΛΕΣΒΟΥ ), κατ' εφαρμογή εντολών του συγκροτηματάρχη & έπειτα από σχετική επίσκεψη-ενημέρωση που πραγματοποίησε ο ίδιος στο εν λόγω ΤΕΚ, την 6/6, ζήτησε την άσκηση αυστηρού πειθαρχικού ελέγχου σε θέματα αδειών ασθενείας του προσωπικού, αλλά & κάνοντας επίδειξη των δεξιοτήτων της σε θέματα άσκησης πειθαρχικού ελέγχου κι ασπαζόμενη τακτικές & συμπεριφορές δικτατορικής νοοτροπίας ( κατά συρροή & κατ' επανάληψη σε βάρος συναδέλφων), απείλησε συνδικαλιστή & μάλιστα τον πρόεδρο της ΤΔΕ της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ, ότι θα τον καταχωρήσει στο φύλλο παρουσίας ως αδικαιολογήτως απόντα (???)!!! Κι όλα αυτά γιατί είχε την απαίτηση - κατά παράβαση των σχετικών οδηγιών της ισχύουσας ΒΕ, περί αδειών απουσίας προσωπικού - να ενημερωθεί προσωπικά από τον υφιστάμενο-συνάδελφο της κι ενώ ήδη εκείνος είχε ενημερώσει εγκαίρως & με τον πιο πρόσφορο τρόπο τον υπεύθυνο & εκτελών το έργο της γραμματείας του ΤΕΚ, όπως η πιο πάνω ΒΕ ορίζει!!! Στη προσπάθειά της δε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προφασίστηκε άγνοια ενημέρωσης της απουσίας του, όπως επίσης ισχυρίστηκε ότι ρωτήθηκε (???) από τα στελέχη της διενέργειας εκτάκτου οικονομικού ελέγχου, που ήταν σε εξέλιξη & δεν ήξερε(???) να τους απαντήσει που βρισκόταν ο συνάδελφος, γι' αυτό & αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να τον (κατ)δώσει στη κομαντατούρ ως α.α,από την οποία θα δικαστεί προσεχώς, με την κατηγορία της εσχάτης απαξίωσης θεσμών, ιεραρχίας, συναδέλφων κλπ!! Ήδη ο συνάδελφος έχει ραμμένο το "ταγεράκι"- απολογία του, το οποίο θα σας κοινοποιηθεί προσεχώς, αν & εφ'όσον η κα "Θάτσερ" ή "Μέρκελ" (που είναι & πιο επίκαιρο), δεν ανακαλέσει πάραυτα!!
Για ότι νεότερο προκύψει, από την ακριτική νήσο & από το στρατόπεδο αναγκαστικής εργασίας του ΤΕΚ, θα σας κρατάμε ενήμερους!!!

 

blogger templates | Make Money Online