Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Κινητοποίηση στις 27 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Εργασίας

Κινητοποίηση στις 27 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Εργασίας

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ


Συνάδελφοι και συναγωνιστές συνταξιούχοι
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βιώνουμε και εμείς, όπως όλος ο λαός, μια πρωτοφανή για τα μεταπολεμικά δεδομένα, κατεδάφιση των κοινωνικών και ασφαλιστικών μας κατακτήσεων. Η εφαρμοζόμενη από τις κυβερνήσεις (μονοκομματικές ή πολυκομματικές) μνημονιακή πολιτική, από τη μια, μας στερεί κατακτήσεις που κερδίσαμε με αγώνες και θυσίες για πολλές δεκαετίες, και από την άλλη, γεμίζει με τα αποθεματικά των ταμείων μας, τις τσέπες των τοκογλύφων δανειστών.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνονται δραματικά και συνεχώς οι συντάξεις μας, να καταβαραθρώνεται το δημόσιο σύστημα υγείας, να μένουμε χωρίς νοσοκομεία και φάρμακα, να γιγαντώνεται η ανεργία για τα παιδιά μας και να μην υπάρχει μέλλον για τα εγγόνια μας.
Πρέπει να βάλουμε φραγμό και να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική.
Να εντείνουμε τους αγώνες μας, με αυτοοργάνωση, μέσα από τα σωματεία και τις ομοσπονδίες, αλλα και την συμμετοχή μας στα κινήματα σε κάθε γειτονιά για:
Να πάρουμε πίσω όσα βίαια, άδικα και παράνομα μας στερούν. Να κρατήσουμε ζωντανό το δημόσιο σύστημα υγείας. Να αποτρέψουμε την εκποίηση και τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου. Να δυναμώσουμε το κίνημα αλληλεγγύης, για να μη μείνει κανένας μόνος του στην κρίση.
Όλοι στην κινητοποίηση στις 27 Φεβρουαρίου.
Στις 11 το πρωί μπροστά από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

sintaxiouxoi@gmail.com                                            http://psyntxon.blogspot.com


 

blogger templates | Make Money Online