Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτόνομη Παρέμβαση : Τρομοκρατήθηκε το μνημονιακό μπλόκ από την συγκλονιστική συμμετοχή στην απεργία




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16-9-2013

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΥΜΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ  ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Τρομοκρατήθηκε το μνημονιακό μπλοκ από την  καθολική συμμετοχή στην απεργία και  στη συγκέντρωση στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, στέλνοντας δυνατό μήνυμα ελπίδας, για ένα μεγάλο απεργιακό ανατρεπτικό κύμα που φουντώνει.
Τα συγκλονιστικά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις , διαψεύδοντας όλες τις Κασσάνδρες για το αντίθετο.
Η μεγάλη αποφασιστικότητα, η μαζική συμμετοχή στις συνελεύσεις και στην απεργία κονιορτοποίησε όλες τις προσδοκίες της κυβέρνησης και όλου του μνημονιακού μπλόκ.
 Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καλεί όλους τους εργαζομένους, να δυναμώσουν το απεργιακό τσουνάμι και να πάρουν μαζικά μέρος στη 4ωρη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 18/9 από τις 11:00-15:00. και στη συγκέντρωση που διοργανώνει στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας η ΑΔΕΔΥ, στις 11:30 το πρωί, στη πλατεία Κλαυθμώνος.
Τώρα ο συντονισμός δημόσιου και  ιδιωτικού τομέα αποκτά επείγοντα χαρακτήρα., Απαιτεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση δυνάμεων, συνεκτικό πρόγραμμα  αγωνιστικών δράσεων από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις  που θα βάζουν σε τροχιά  αγωνιστικής κλιμάκωσης όλους τους εργαζόμενους.
Σε αυτή την κρίσιμη φάση, όσοι συνεχίζουν να βάζουν φρένο στην αγωνιστική συνένωση όλων των δυνάμεων του συνδικαλιστικού κινήματος, πρέπει να παραμεριστούν.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9/13 στις 11:30 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

blogger templates | Make Money Online