Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μ.Ε.Τ.Α.: Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Μάρτη: Απεργούμε και διαδηλώνουμε

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση  παρουσιάζει την συμφωνημένη παράσταση με την τρόικα σαν "σκληρή διαπραγμάτευση". Μόνο που τώρα όλοι ξέρουν το τέλος: Νέα μέτρα, περικοπές μισθών και συντάξεων, απελευθέρωση απολύσεων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πως αυτή η κυβέρνηση και αυτή η πολιτική θα συνεχίσουν να συσσωρεύουν κοινωνικά ερείπια και επιλέγουν το δρόμο του αγώνα και της ανατροπής.
 Στις 22 Μαρτίου απολύονται σχολικοί φύλακες, καθηγητές, υπάλληλοι υπουργείων. Είναι η αρχή μιας μακάβριας ακολουθίας που από μήνα σε μήνα θα προσθέτει χιλιάδες απολυμένους στους ήδη εφιαλτικούς αριθμούς της ανεργίας.
Το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την προηγούμενη βδομάδα στη βουλή θα λειτουργήσει επιπρόσθετα σαν μια μόνιμη δεξαμενή απολύσεων και εργαλείο διάλυσης του δημοσίου και των κοινωνικών του υπηρεσιών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία,  19/3-20/3, που έχει αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ  και  στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν:
Την Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 11:00πμ και στην Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα του Βενιζέλου και ώρα 11:00πμ.
Την Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014, στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 1:00μμ και στη συνέχεια, στις 3:00μμ συγκέντρωση – συναυλία έξω από τη Βουλή, με σύνθημα «Υπερασπιζόμαστε τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά – όχι στις απολύσεις» και
Την Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014, ώρα 11πμ στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και 3μμ στο Υπουργείο Παιδείας.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!
Δημόσια κοινωνικά αγαθά για όλο το λαό!
                             
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
Για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης - ΕΕ- ΔΝΤ 
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

 

blogger templates | Make Money Online