Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

24η μέρα ανένδοτου αγώνα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

 αναδημοσίευση από www.iskra.gr

24η ΜΕΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!

 

BAΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ, ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ!

 

ert-katalipsiΒάρβαρη και παράνομη εισβολή των ΜΑΤ στους πομπούς της ΕΡΤ στα Γεράνεια. Διέκοψαν το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σήμα της ΕΡΤ.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7), με εντολή του υπουργείου Οικονομικών τα ΜΑΤ με 2 μισθωμένους ιδιώτες τεχνικούς έσπασαν τις κλειδαριές του πομπού αναμετάδοσης της ΕΡΤ στην κορυφή των Γερανείων, κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις και "έριξαν" το σήμα. (Ο πομπός έδινε σήμα στον Κορινθιακό κόλπο, τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη νοτιοανατολική Αττική και το Σαρωνικό).
Δήλωση για την παράνομη και βάρβαρη επέμβαση των ΜΑΤ έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμης, στην οποία αναφέρει τα εξής:
"Στα Γεράνεια όρη τα ΜΑΤ με ιδιώτες τεχνικούς ρίχνουν κι άλλο 'μαύρο' στην ΕΡΤ – Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας σ' αυτή τη χώρα;
Πριν μια ώρα με εντολή του υπουργείου Οικονομικών (του Στουρνάρα) τα ΜΑΤ με 2 μισθωμένους ιδιώτες τεχνικούς έσπασαν τις κλειδαριές του πομπού αναμετάδοσης της ΕΡΤ στην κορυφή των Γερανειών, κατέστρεψαν τις εγκαταστάσει κι 'έριξαν' το σήμα. (Ο πομπός έδινε σήμα στον Κορινθιακό κόλπο, Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη νοτιοανατολική Αττική και τον Σαρωνικό).
Κι όλα αυτά όταν για 17η μέρα η κυβέρνηση παρανομεί και δεν εφαρμόζει τη ρητή διάταξη -προσωρινή διαταγή- του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι πρέπει αμέσως να επανέλθει το σήμα και η λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε.
Κάτω το πραξικόπημα Σαμαρά, Στουρνάρα, Κεδίκογλου, Καψή, Μάναλη
Η Δημοκρατία θα νικήσει – οι πραξικοπηματίες θα κάτσουν στο σκαμνί
Η ΕΣΗΕΑ, όλα τα σωματεία του Τύπου και ΜΜΕ, οι ομοσπονδίες, όλα τα συνδικάτα, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πρέπει να κηρύξουν γενική πολτική απεργία και να καλέσουν τον δημοκρατικό λαό σε μεγάλα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα. Οσο κρύβονται το πραξικόπημα επιβάλλεται."

 

blogger templates | Make Money Online