Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Συνάντηση της ΟΜΕ – ΟΤΕ με τη διοίκηση του ΙΚΑ - ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ απέκλεισαν την παρουσία των άλλων δυνάμεων



3/12/2013
Συνάντηση της ΟΜΕ – ΟΤΕ με τη διοίκηση του ΙΚΑ
ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ απέκλεισαν την παρουσία των άλλων δυνάμεων

Πριν λίγες μέρες γράψαμε για την εργοδοτική συμπεριφορά της ΔΑΚΕ. Σήμερα η ΔΑΚΕ μαζί με τον άλλο συνεταίρο του κυβερνητικού συνδικαλιστικού την ΠΑΣΚΕ αποφάσισαν στη συνάντηση της ομοσπονδίας με τη διοίκηση του ΙΚΑ να πάνε μόνοι τους αποκλείοντας την παρουσία των υπολοίπων μελών της διαπραγματευτικής ομάδας (Αγωνιστική Συνεργασία και ΕΣΚ).
Έτσι η συνάντηση έχει αμιγώς μνημονιακό χαρακτήρα. Ο διοικητής του ΙΚΑ που τον διορίζει η κυβέρνηση, ενδεχομένως κάποιοι παράγοντες του Υπουργείου και οι ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ ώστε να μην ακούσει και κανείς άλλος έξω από τις μνημονιακές δυνάμεις το πώς θα υλοποιηθεί η περιβόητη τροπολογία «διασφάλισης» ή το τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των αναπήρων και ότι άλλο ενδεχομένως συζητηθεί.
Αυτές οι πρακτικές είναι αντιδημοκρατικές, απαράδεκτες και σαν τέτοιες τις καταγγέλλουμε.
Οι αποφάσεις που παίρνουν οι συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κινήτρων είναι αποφάσεις ζωής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει και να δημιουργεί στεγανά στην ενημέρωση και στην πληροφόρησή τους.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ θέλουν να γυρίσουμε στην εποχή των αποκλεισμών θεωρώντας ότι η ομοσπονδία είναι τσιφλίκι τους.


 

blogger templates | Make Money Online