Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΕΜΑ ΠΕΤ-ΟΤΕ: Ανατροπή Τώρα

ΕΜΑ ΠΕΤ-ΟΤΕ: Ανατροπή Τώρα

ekloges-kokkinos-fakelos-anatropιΣυναδέλφισσες και συνάδελφοι… Όλοι μας βιώνουμε την επιθετική στάση της διοίκησης που επιθυμεί να έχει σκλαβάκια χωρίς δικαιώματα, καταπατώντας την νομοθεσία για μεγαλύτερα κέρδη που μέρος αυτών πηγαίνει στις τσέπες των εχόντων θέσεις ευθύνης κάθε βαθμίδας.
Πολλά δε από τα σχέδια τους θα υλοποιηθούν αμέσως μετά τις εκλογές του σωματίου μας πριμοδοτώντας έτσι τα συνεταιράκια της (ΔΑΚΕ – ΣΥΝ. ΑΛΛΗΛ.) στο σωματείο μας που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να έχει πετύχει το στόχο της. Ζήτησε 25 εκατ. € από την συλλογική σύμβαση και πήρε 32 εκατ. €.
Μόλις τελειώσουν οι εκλογές τα κουρασμένα πρωτοπαλίκαρα θα πάρουν το bonus τους από την διοίκηση σαν επιχορήγηση για να το μετατρέψουν σε νέο ταξιδάκι σε κάποιο προορισμό. Ενώ εδώ θα γίνετε νέος κύκλος επέλασης της διοίκησης. Ήρθε η ώρα να διαλέξει ο καθένας ποιο μέλλον θέλει, το δικό τους ή το δικό του. Εδώ πρέπει να μπουν τα πράγματα στην σωστή τους βάση. Ή παλεύουμε για τα δικαιώματα μας, για την καθημερινότητα μας ή κοιτάζουμε γνωριμίες και φιλίες που οδηγούν στον ίδιο παρανομαστή. Ο αγώνας είναι συνεχής, δεν υπάρχει εφησυχασμός ή θα τους ανατρέψουμε ή θα μας βουλιάξουν.
Είμαστε απέναντι τους γιατί πιστεύουμε στην τιμιότητα, την ανιδιοτέλεια.
Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπροστά στις κάλπες σύντομα θα βρεθούμε σε ένα αμείλικτο δίλημμα. Ή δίνουμε μαζί τη μάχη για την ανατροπή τους ή παραμένουμε απαθείς και σιωπηλοί παρατηρητές του εκφυλισμού και της απαξίωσης του συνδικάτου και τους αφήνουμε να συνεχίσουν.
Έχουμε την δύναμη. Η δύναμή μας είναι η ενημέρωση, η συμμετοχή, η συσπείρωση και η αγωνιστική ετοιμότητα. Αν θέλουμε το σωματείο να ξαναβρεί τον ρόλο του, να είναι κοντά στον εργαζόμενο και να παλεύει για αυτόν, πρέπει να κάνουμε την απογοήτευση μας δράση και ενεργή συμμετοχή.
Ανατροπή Τώρα
Ψηφίζουμε – Στηρίζουμε Ενωτικό Μέτωπο Ανατροπής ΠΕΤ-ΟΤΕ

 

blogger templates | Make Money Online