Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Συνεχίζεται αύριο με μεγάλη επιτυχία η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ

Αθήνα 30-10-2017

Συνεχίζεται αύριο με μεγάλη επιτυχία η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ

Η διοίκηση μετά την επίδειξη αδιαλλαξίας που επέδειξε στις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης, σήμερα επιστράτευσε όλα τα μέσα για να περιορίσει την επιτυχία της απεργίας μας. Συγκεκριμένα:

  • Προσπάθησε να αξιοποιήσει ως απεργοσπαστικό μηχανισμό το προσωπικό που είχε παραχωρηθεί από την ΟΜΕ-ΟΤΕ ως ποσοστό ασφαλείας.
  • Προσπάθησε να αξιοποιήσει ως απεργοσπάστες τους τεχνικούς που ενώ είχαν δηλωθεί standby επέλεξαν να απεργήσουν.
  • Έκανε το ίδιο με τους εργολάβους του Consolidation που σήμερα ζητούσαν υποστήριξη κάνοντας ότι αγνοούν ότι υπάρχει απεργία!
  • Έδωσε άδειες και Repos κατά κόρον φαλκιδεύοντας το δικαίωμα στην Απεργία.
  • Παραβίασε την συλλογική σύμβαση για τα ποσοστά ασφαλείας, ενθαρρύνοντας υπηρεσιακά στελέχη να αυτοσχεδιάσουν, σχετικά με τον αριθμό του προσωπικού που διατίθεται ως ποσοστό ασφαλείας. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την περίπτωση προϊσταμένου στις πωλήσεις της Protergia που χαρακτήρισε όλο το προσωπικό του ως ποσοστό επιφυλακής!!
Ότι και να σκαρφίστηκε η διοίκηση έπεσε στο κενό! Οι εργαζόμενοι απέργησαν μαζικά, παρόλη την προσπάθεια της διοίκησης να τους διαιρέσει και κατέγραψαν πρωτοφανή ποσοστά συμμετοχής από την πρώτη μέρα της απεργίας.
Οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ, μετά την επιτυχημένη απεργιακή τους συγκέντρωση στο ΝΥΜΑ, πραγματοποίησαν πορεία στο Υπουργείο Εργασίας, όπου στην συνάντηση με τον Γ. Γραμματέα του υπουργείου απαίτησαν την επιστροφή του πλαισίου των συλλογικών διαπραγματεύσεων στα προ μνημονίου επίπεδα.
Συνεχίζουμε αύριο σε όλη την χώρα. Τεχνικοί, Διοικητικοί, Εμπορικοί, Παλιοί, Νέοι, ΟΤΕ, Cosmote, E-Value, Δανειζόμενοι, ΟΛΟΙ! Προσπερνάμε τις διαιρέσεις και τις ντρίπλες της διοίκησης  και απαντάμε στις ιταμές προκλήσεις και την αδιαλλαξία, με τον αγώνα και την αλληλεγγύη μας.
Όλοι και αύριο στην Απεργία – Όλοι στον Αγώνα
Συγκέντρωση ΟΜΕ-ΟΤΕ στο Δ. Μέγαρο στο Μαρούσι στις 10 πμ

 

blogger templates | Make Money Online