Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Αγωνιστική Συνεργασία ΕΕΤΕ-ΟΤΕ Κ.Μ. - Στείλτε μήνυμα - Δώστε την δική σας απάντηση στις κάλπες 
Στείλτε μήνυμα  - Δώστε την δική σας απάντηση στις κάλπες.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Στις 19 Οκτωβρίου 2017 γίνονται εκλογές για τα όργανα διοίκησης της ΕΕΤΕ – ΟΤΕ, Τοπικά και Κεντρικά καθώς και για αντιπροσώπους στην ΟΜΕ – ΟΤΕ. Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τους εργαζόμενους του ΟΤΕ. Σε μια περίοδο όπου το σ.κ. οφείλει να ανασυνταχθεί, να ανασυγκροτηθεί και να περάσει στην αντεπίθεση. Για να διεκδικήσουμε επιτέλους ότι μας ανήκει και μας αξίζει. Μια ζωή με αξιοπρέπεια για μας και τις οικογένειές μας.  
Οι υπογράφοντες αποφασίσαμε να ταράξουμε επιτέλους τα λιμνάζοντα και τελματωμένα νερά του συνδικαλιστικού τοπίου τόσο σε Πανελλαδικό επίπεδο, όσο και στο τοπικό επίπεδο. Να αναμετρηθούμε με τις τρέχουσες διαχειριστικές λογικές της αυτάρκειας, της ιδιοτέλειας, του παραγοντισμού, της διπλής γλώσσας, των ισόβιων συνδικαλιστών.
 Καλούμε κάθε εργαζόμενο, να στηρίξει την προσπάθειά μας και να μας εμπιστευτεί. Τόσο στο κεντρικό ψηφοδέλτιο (κίτρινο) όσο και στο τοπικό (λευκό).
·         Για ένα συνδικάτο χωρίς εξαρτήσεις από εργοδοσία, κυβερνήσεις, κόμματα.
·         Για μια ΕΕΤΕ σύγχρονη, αγωνιστική, δημοκρατική, ταξικά προσανατολισμένη.
·         Για μια τοπική κοντά στα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων.
·         Για μια Συλλογική Σύμβαση που θα δίνει αυξήσεις σε ΟΛΟΥΣ, θα διασφαλίζει ΟΛΕΣ τις  θέσεις εργασίας, θα αναγνωρίσει τα πτυχία μας και θα καταργήσει τις διακρίσεις - μισθολογικές και άλλες – μεταξύ εργαζομένων
Δώστε δύναμη στους συναδέλφους που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά μας με την ψήφο σας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ της Αγωνιστικής Συνεργασίας Κ.Μ.

Γούσιος Γρηγόρης
Γρηγοριάδης Δημήτρης
Δενδρινός Βασίλης
Ζιαπώνης Αντώνης
Πλιάκος Πάνος
Σταματάκης Μάνος
 

blogger templates | Make Money Online