Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝ.Ε.Σ. ΠΕΤ-ΟΤΕ: Είμαστε ακόμη ζωντανοί και το σκοινί θα μας αντέξει

 
ΑΓΩΝ.Ε.Σ. ΠΕΤ-ΟΤΕ
Αγωνιστική Ενότητα Συναδέλφων ΠΕΤ-ΟΤΕ
.

Είμαστε ακόμη ζωντανοί και το σκοινί θα μας αντέξει.
Δεν θα αφήσουμε να ξεπουληθεί ο δημόσιος πλούτος
Είμαστε ακόμα ζωντανοί, έξω η κυβέρνηση και οι τροικανοί
Συνάδελφοι
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων μέσα από τα συνδικάτα τους, μαζί με την έξοδο του κόσμου στις πλατείες ανάγκασαν την κυβέρνηση σε ανασχηματισμό. Προφανώς ακολούθησε το δρόμο των πορνείων που όταν έχουν κεσάτια αλλάζουν τις πόρνες…
Για τους εργαζόμενους είναι φανερό: μπαίνουμε στις πιο δύσκολες και αποφασιστικές μέρες. Η 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ πρέπει να γίνει η αφετηρία για μια άλλη πορεία και του συνδικαλιστικού κινήματος και της χώρας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, κανένας συμβιβασμός, δεν στέκει καμία λιποψυχία. Τα συνδικάτα να το καταλάβουν καλά. Ή κερδίζουμε ή βουλιάζουμε. Ή ενωμένοι αγωνιζόμαστε ή χανόμαστε.
Σε αυτή τη μάχη χρησιμοποιούμε όλα τα όπλα. Δεν αφήνουμε εφεδρείες για άλλη φορά. Άμεσα ενημέρωση των μελών – έκτακτες συνελεύσεις παντού. Αγωνιστική ανάταση.
ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ και ενεργοποίηση του τώρα. Όχι με τη μέθοδο του διαίρει και βασίλευε, αλλά με βάση τις έκτακτες ανάγκες των εργαζομένων – μόνο όσων έχουν τέτοιες πιεστικές πχ χαμηλόμισθοι κτλ- και μέσα από διαδικασίες συνελεύσεων στις Τοπικές ή στα αντίστοιχα κέντρα στην Αττική. Η μόνη περιουσία που χρειαζόμαστε είναι η περιουσία του αγώνα και η μόνη υπεραξία αυτής της περιουσίας είναι να μην ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία, να μην πτωχεύσει ο εργαζόμενος.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ

ΑΓΩΝ.Ε.Σ. ΠΕΤ-ΟΤΕ
Αγωνιστική Ενότητα Συναδέλφων ΠΕΤ-ΟΤΕ

 

blogger templates | Make Money Online