Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 1Ο π. μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ
 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 1Ο π. μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
Καταδικάζουμε την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης για άμεσο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Η τρικομματική κυβέρνηση μετατοπίζεται όλο και πιο συχνά στην όχθη του αυταρχισμού για να εφαρμόσει τις εντολές της τρόικας, με τις οποίες έχει απόλυτα ταυτιστεί, με τα δεκανίκια της ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να της κάνουν πλάτες στον αντιδημοκρατικό κατήφορο που οδηγεί την χώρα.
Μετά την υγεία, την παιδεία και το νερό, ήρθε η σειρά της δημόσιας ενημέρωσης, η οποία παραδίδεται στο ιδιωτικό κεφάλαιο και τους καναλάρχες, για να πριμοδοτήσουν την ιδιωτική κατευθυνόμενη ενημέρωση και ψυχαγωγία σε μια εποχή σκοταδισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών.
Με αυταρχισμό και ακραία επίδειξη πυγμής, υλοποιούν τη διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών και δημόσιων κοινωνικών αγαθών, προχωρούν σε μαζικές απολύσεις σε όλο το δημόσιο και επιβάλλουν τον εργασιακού μεσαίωνα παντού.
Το πραξικόπημα σε βάρος των εργαζόμενων, της δημοκρατίας και όλου του λαού πρέπει να ανατραπεί, οι εργαζόμενοι και ο λαός να ξεσηκωθούν και να γκρεμίσουν με τους αγώνες τους, αυτούς που μας οδηγούν στον όλεθρο, στη φτώχεια, την ανεργία την εξαθλίωση.


ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
 ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Η ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

 

blogger templates | Make Money Online