Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
20-6-2013
Εδώ και δέκα ημέρες δίνεται μεγάλη μάχη των εργαζομένων ενάντια στην επιβολή του καθεστώτος «Αποφασίζουμε και διατάζουμε».
Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ, αντιστέκονται χιλιάδες εργαζόμενοι και είναι αυτοί που εκπροσωπούν σε όλο τον κόσμο, την αξιοπρέπεια μιας χώρας που γέννησε την δημοκρατία, την αξιοπρέπεια ενός λαού που αντιπάλεψε τον φασισμό και τη χούντα.
Τούτες τις στιγμές, που οι εργαζόμενοι της χώρας υπερασπίζονται την αξία της ταξικής αλληλεγγύης, την περιφρούρηση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών του λαού μας, την ίδια τη δημοκρατία, η Χρυσή Αυγή, τα φασιστικά μορφώματα εγκληματικών συμμοριών, που ξεχύνονται στους δρόμους και σπέρνουν φόβο, τρόμο και κοινωνικό διχασμό, έβαλαν πλώρη για τους εργασιακούς χώρους.
Οι «αντιμνημονιακοί» φασίστες που δεν λένε τίποτα για τις απολύσεις, για τους μισθούς και τις συντάξεις, για την κοινωνική καταστροφή, παραμένουν το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, επιδιώκοντας τον διχασμό της εργατικής τάξης, τη διάλυση κάθε δημοκρατικού και συνδικαλιστικού δικαιώματος, έχουν το θράσος να προγραμματίζουν  επίσκεψη σε χώρους εργασίας, σε αμαξοστάσιο λεωφορείων της εταιρείας Ο.ΣΥ.
Η παρουσία και η δράση της Χρυσής Αυγής, κομίζει μισαλλοδοξία και απανθρωπιά, είναι εχθρική στις αξίες και τις αρχές του εργατικού κινήματος, που είναι ποτισμένο με αίμα και θυσίες, με αλληλεγγύη και αδελφοσύνη και ξεπερνούν χρώμα, φύλλο, φυλή.
Οι εργαζόμενοι να σταθούν φραγμός στην έφοδο των φασιστικών μορφωμάτων στους χώρους εργασίας, να μην επιτρέψουν τις φιέστες μισαλλοδοξίας και διχασμού, να περιφρουρήσουν την εργατική αλληλεγγύη και συνοχή.
Ειδικά σε χώρους εργασίας, που σφράγισαν την ιστορική διαδρομή του συνδικαλιστικού κινήματος, με μεγάλους και σκληρούς αγώνες, οι φασίστες δεν πρέπει να βρουν πόρτα ανοιχτή.
Να σταλεί μήνυμα ισχυρό, ότι το σχέδιο που υπηρετούν τα φασιστικά μορφώματα, για να αποτρέψουν τις εργατικές και λαϊκές αντιστάσεις, με τις φασιστικές επιδρομές και επιθέσεις, τα πογκρόμ κατά των μεταναστών, τις επιθέσεις κατά αγωνιστών, βάζοντας στόχο τώρα όλους τους εργαζόμενους, δε θα περάσει, αποτελούν μέγα κίνδυνο για την συνοχή των εργαζομένων και της κοινωνίας, για την ίδια την δημοκρατία.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

blogger templates | Make Money Online