Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η διοίκηση του ΟΤΕ αρνείται να δώσει γραμμές στην ΠΟΣΠ – ΕΡΤ






Η διοίκηση του ΟΤΕ αρνείται να δώσει γραμμές στην ΠΟΣΠ – ΕΡΤ

Η κυβέρνηση αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ και στην προσπάθειά της να περάσει αυτή την πολιτική χρησιμοποιεί με πολλούς και διάφορους τρόπους τον ΟΤΕ.
Η κυβέρνηση από προχθές έδωσε εντολή να κόψει όλα τα τηλεπικοινωνιακά κυκλώματα (τηλεόραση, τηλέφωνα Internet κλπ) προκειμένου να επιτύχει τη σιγή και το μαύρο στην ΕΡΤ.
Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους με τη μαζική τους συμμετοχή και παρουσία στα επίμαχα κτίρια του οργανισμού που περνάνε τα κυκλώματα, που γίνονται οι ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις.
Η διοίκηση του ΟΤΕ από την άλλη μεριά αποδεχόμενη το ρόλο του χωροφύλακα που της ανέθεσε η κυβέρνηση  υλοποίησε με σχολαστικότητα και «εφευρετικότητα», ότι παράνομα και αντισυνταγματικά της ζητήθηκε για τα κυκλώματα και τις τηλεπικοινωνιακές γραμμές της ΕΡΤ.
Σήμερα συνεχίζει να παίζει το ρόλο αυτό και αποφάσισε να μη δώσει τις τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις τις οποίες έχει ζητήσει η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στην ΕΡΤ (ΠΟΣΠ – ΕΡΤ) για να καλύψει τις τηλεπικοινωνιακές της ανάγκες.
Η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον οργανισμό και είναι βέβαιο ότι η διάσταση που θα δοθεί από έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, από ελληνικούς και διεθνείς φορείς όπως η EBU και η ITU θα δυσφημήσει τον ΟΤΕ τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.
Καλούμε τη διοίκηση έστω και τώρα να αναθεωρήσει την απόφασή της και να ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΟΣΠ – ΕΡΤ δίνοντας τις τηλεπικοινωνιακές γραμμές που έχουν ζητηθεί.


 

blogger templates | Make Money Online