Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αυτόνομη Παρέμβαση: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο καταγγελίας του κυβερνητικού αυταρχισμού που διοργανώνον τα σωματεία των Διοικητικών ΑΕΙ – ΤΕΙ και τα σωματεία των εργαζομένων στην ΕΡΤ





ΚΑΛΕΣΜΑ
8/11/2013
Η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου όσο παραμένει γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Με πρακτικές «χουντικής» και θατσερικής έμπνευσης εισέβαλλαν τα ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Σε μια χώρα που διοικείται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, φύλλα πορείας σε επιστρατευμένους εργαζόμενους και τα ΜΑΤ εναντίον των διαδηλωτών, είναι απαραίτητη μια σύγχρονη ΥΕΝΕΔ ως φερέφωνο του πιο αντιδημοκρατικού καθεστώτος μετά τη χούντα.
Με καταστολή και αυταρχισμό η Κυβέρνηση απαντά και στο δίκαιο αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Υπουργός ιδιωτικοποίησης της Παιδείας κατέθεσε χθες προσφυγή για να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο και Πολυτεχνείο της Αθήνας.
Την ίδια περίοδο η Κυβέρνηση παραπέμπει στα πειθαρχικά συμβούλια 276 διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ, που μέσα από συλλογικές αποφάσεις των συνδικαλιστικών τους οργάνων δεν αυτοαπογράφηκαν.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους του εργαζόμενους να δώσουν το παρών:

  • Σήμερα Παρασκευή 8/11/2013 στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου εκδικάζεται η προσφυγή κατά της απεργίας του Διοικητικού προσωπικού των ΑΕΙ.
  • Σήμερα 8/11/2013 στις 6:30 μμ στα προπύλαια στο συλλαλητήριο καταγγελίας του κυβερνητικού αυταρχισμού που διοργανώνον τα σωματεία των Διοικητικών ΑΕΙ – ΤΕΙ καθώς και τα σωματεία των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

 

blogger templates | Make Money Online