Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος - Ακροάματος χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζόμενων στον όμιλο ΟΤΕ


θήνα, 31-10-2017

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος - Ακροάματος  χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζόμενων στον όμιλο ΟΤΕ, εκφράζει την αλληλεγγύη της και βρίσκεται σε συμπαράταξη στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την 48ωρη Απεργία που έχουν προκηρύξει για τις 30 και 31 Οκτωβρίου στον Όμιλο ΟΤΕ.
Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ  διεκδικούν:
-Υπογραφή Σ.Σ.Ε. στον Όμιλο  ΟΤΕ
 την υπογραφή ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης στον όμιλο ΟΤΕ, η οποία θα διασφαλίζει:
·      Αυξήσεις για όλους. Επιστροφή στα προβλεπόμενα από την ΣΣΕ του 2011, συν μια εύλογη αύξηση έναντι της φορολεηλασίας που έχει υποστεί το εισόδημά μας. Ανεμπόδιστη μισθολογική εξέλιξη για όλους (κλιμάκια)
·      Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας έναντι απολύσεων για οικονομοτεχνικούς λόγους.
·      Άρση κάθε διαχωρισμού μεταξύ εργαζομένων σε μισθό, επιδόματα, ωράριο, άδειες
·      Κατάργηση της δανεικής και της ελαστικής απασχόλησης. Πλήρης και σταθερή δουλειά για όλους στον ΟΤΕ. Άμεση κάλυψη όλων των κενών με αξιοκρατικές προσλήψεις.   
·      Αναγνώριση πτυχίων και μεταπτυχιακών τίτλων.
Μόνο μέσα από τους συλλογικούς αγώνες μπορούμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος, για την κατάργηση των διαχωρισμών των νέων και παλιών εργαζόμενων, για την επαναφορά των δικαιωμάτων στο σύνολο των εργαζομένων του Ομίλου, των δικαιωμάτων της μισθωτής εργασίας και την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των Μνημονίων.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Θ.Α.

 

blogger templates | Make Money Online