Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Εκλογές ΠΕΤ-ΟΤΕ: Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !


 Αθήνα 1 Μάρτη 2018
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !
Είναι γνωστό ότι οι πολιτικοί παραμονές εκλογών, αναπροσαρμόζουν τις θέσεις τους ανάλογα με τις μετρήσεις της κοινής γνώμης. Γι αυτό  λοιπόν η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΕΤ-ΟΤΕ (ΑΚΕ και ΣΥΝ.ΑΛΛ.)  - όντες επίδοξοι πολιτικάντηδες - προτίμησαν στην προεκλογική περίοδο να σιωπήσουν. Γιατί «διάβασαν» τις διαθέσεις της κοινής γνώμης! Γιατί κατάλαβαν την οργή και την αγανάκτησή των εργαζομένων! Γιατί γνωρίζουν ότι «η σιωπή είναι χρυσός». Γιατί τι να πούνε άλλωστε;   Γιατί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι! Γιατί φοβούνται μήπως οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ - και ιδιαίτερα οι νέοι -  θυμηθούν τις υποσχέσεις που πήραν τρία χρόνια πριν.  Γιατί μόνο αν είναι αμνήμονες οι κατ εξακολούθηση  εξαπατηθέντες μπορούν να επαναλάβουν το ολέθριο λάθος τους. 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Μην πείτε ότι δεν ξέρατε ! Σας ειδοποιήσαμε !!
·         Αν αφήσετε όσους οδήγησαν σε ήττα και απαξίωση ένα άλλοτε ισχυρό συνδικάτο, να το επαναλάβουν, θα μας αφανίσουν.
·         Αν ξεχάσετε την στάση τους στην «διαπραγμάτευση» για την συλλογική σύμβαση και τους ξαναδώσετε την ψήφο σας, θα παραδοθούν στην εργοδοσία αμαχητί!
·         Αν προσπεράσετε ανώδυνα το ότι προσπάθησαν να μετατρέψουν  τα ποσοστά ασφαλείας στην απεργία σε απεργοσπαστικό μηχανισμό θα το ξανακάνουν.
·         Αν τους χαριστείτε, επειδή σας  έστειλαν διακοπές στην Τέμενη, σας έκαναν μετάθεση, σας έβαλαν το παιδί στην E-Value,  κακό δικό σας (και δικό μας)!
·         Αν λησμονήσατε ότι αυτές οι μνημονιακές, εργοδοτικές και κομματικές παρατάξεις έχασαν όλες τις μάχες χωρίς να δώσουν καμία, χαλάλι σας.
Μην πείτε ότι δεν ξέρατε ! Σας ειδοποιήσαμε !!
Ø  Αν έχετε αξιοπρέπεια και αντιλαμβάνεστε ότι δεν χρωστάτε σε κανένα, ότι ζείτε από δουλειά σας και τον κόπο σας,  ότι κανείς δεν σας κάνει χάρη, τότε  έχετε και άλλες επιλογές.
Ø  Αν πιστεύετε ότι έρχονται δύσκολες μέρες και όλοι μαζί έχουμε ανάγκη από ένα ισχυρό συνδικάτο, χωρίς εξαρτήσεις από εργοδοσία, κυβέρνηση και κόμματα, υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική.
Ø  Αν θεωρείτε ότι η ΠΕΤ-ΟΤΕ οφείλει να γίνει επιτέλους ένα συνδικάτο – ομπρέλα για τα μέλη του, να αγκαλιάσει ισότιμα όλους τους εργαζόμενους, να αγωνιστεί για μια ενιαία σύμβαση στον όμιλο ΟΤΕ, για μισθούς που θα ικανοποιούν στοιχειωδώς τις ανάγκες μας, που θα διασφαλίζει  τις θέσεις εργασίας μας, που θα άρει τους διαχωρισμούς μεταξύ εργαζομένων σε μισθό, ωράριο, επιδόματα, άδειες, ασφαλιστικά δικαιώματα, τότε έχεις την επιλογή!
Ψήφισε – Στήριξε Αγωνιστική Συνεργασία ΠΕΤ-ΟΤΕ
ΥΓ1 :  Οι εκλογές στην ΠΕΤ-ΟΤΕ, τελειώνουν αύριο 2/3/2018 στις 7:00 μμ σε όλη την χώρα
ΥΓ2 : Αγαπητοί «σύντροφοι» της ΕΣΚ και της ΑΣΕ: Εμείς έχουμε διαλέξει αντίπαλο! Την εργοδοσία, τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, τον ΣΕΒ, την Τρόικα, την μνημονιακή αντιπολίτευση, την υποταγμένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία των ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ. Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τον άχαρο ενδοαριστερό εμφύλιο, τις ύβρεις, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες. Δεν θα σας παρακολουθήσουμε.    

 

blogger templates | Make Money Online