Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αυτόνομη Παρέμβαση : Όλοι και όλες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 12:00 στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ


12/6/2013
ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ (ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Η τρικομματική συγκυβέρνηση του Μνημονίου συνεχίζοντας τον ολισθηρό αυταρχικό της κατήφορο, προχώρησε στην πρωτοφανή για τα δημοκρατικά χρονικά απόφαση για κλείσιμο μέσα σε μια νύχτα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, στο κλείσιμο των πομπών και στη θυσία των 2.500 εργαζομένων σε αυτήν, κατ΄ επιταγή της Τρόικας και των δανειστών. Με αυτό τον τρόπο πριμοδοτεί την ιδιωτική κατευθυνόμενη ενημέρωση και ψυχαγωγία σε μια εποχή σκοταδισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών.
Το προμελετημένο έγκλημα κατά τις ΕΡΤ, δεν μπορεί να περάσει έτσι. Αποτελεί προπομπό και για άλλους δημόσιους οργανισμούς και φορείς. Είναι ο «πιλότος» και για άλλες απολύσεις και διαθεσιμότητες.
Ο αγώνας ενάντια στις αυταρχικές – αντεργατικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Κυβέρνησης είναι κοινός για όλους τους εργαζόμενους.
Συμμετέχουμε μαζικά στη μεγάλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ (Λεωφ. Μεσογείων – Αγ. Παρασκευή),  σήμερα Τετάρτη 12/6/2013 και ώρα 12.00.

Η εμείς ή αυτοί !

 

blogger templates | Make Money Online