Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!

αναδημοσίευση από www.iskra.gr
ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!
ert-sygkentrosi-apergia
18η ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
Συγκλονιστική ήταν η παρουσία την Πέμπτη (27/6) το βράδυ των απολυμένων των Τσιμέντων Χαλκίδας, οι οποίοι με τις χαρακτηριστικές κίτρινες φανέλες τους έδωσαν οργανωμένα και μαζικά το παρόν στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, εκφράζοντας κατ’ αρχήν τα αιτήματά τους για την επαναλειτουργία των Τσιμέντων στη Χαλκίδα αλλά και την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Την Κυριακή (30/6) αναμένεται να προσέλθουν οργανωμένα και μαζικά στο Ραδιομέγαρο οι απολυμένοι της εταιρίας «Κατσέλης», ενώ αύριο Σάββατο (29/6) πολλοί εργαζόμενοι μετά από τη μεγάλη Πανελλαδική συγκέντρωση πολιτικής ανατροπής, που διοργανώνουν στην Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα στις 11:30 σειρά από Συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες, θα κατευθυνθούν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Εκ των πραγμάτων, το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μπορεί να μετατραπεί σε πόλο συσπείρωσης όλων των απολυμένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απ’ όλη, αν είναι δυνατόν, την Ελλάδα και σε χώρο διεκδίκησης θέσεων εργασίας αλλά και μάχης για μια προοδευτική αλλαγή στη χώρα.
Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή (28/6) αναμένεται να προσέλθει ξανά πλήθος κόσμου στο Ραδιομέγαρο δίνοντας συνέχεια στον αγώνα για ενημέρωση και πολιτισμό, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι συζητήσεις και οι μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο.
Ολόκληρο το πρόγραμμα της Παρασκευής (28/6) στο Ραδιομέγαρο έχει ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (28/6) ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ!
18:30: Ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων των σωματείων του συντονιστικού "ΕΝΑΝΤΙΑ στην κατάργηση-συρρίκνωση Δημοσίων κοινωφελών φορέων, στις απολύσεις-εφεδρεία-διαθεσιμότητα και το μισθολόγιο-φτωχολόγιο " των Ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ- Π.Ο.Θ.Α.-Π.Ο.Μ.Ε.Ε.Α.-Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε. και των σωματείων ΟΣΚ-ΙΓΜΕ-ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ-Ε.Ι.Ν.-ΗΔΙΚΑ-ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΟΚΑΑ-ΕΛΟΤ-ΕΓΝΑΤΙΑ-ΜΟΔ-ΔΕΠΑΝΟΜ-ΘΕΜΙΣ-ΚΕΠΕ-ΕΕΤΑΑ στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ.
***
19:30: Παράλληλη δράση: HAIRSPACE, χοροθεατρική παράσταση στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου, με εγκατάσταση θεατρικού παιχνιδιού, χορογράφος Βίλμα Ανδριώτη
***
20:00: Ρεμπέτικη Κομπανία του Συνδικάτου Εργαζομένων ΙΓΜΕ - Καίτη Ζαραβέλα τραγούδι
***
ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ: «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» Ορχήστρα Σύγχρονη Μουσικής ΣΟΛΙΣΤ Χρ. Ζερπίνος ακορντεόν.
Γιάννης Αναγνωστάτος, Lolek, παρουσιάζει τις αγγλόφωνες μελωδίες του.
-Active Member σε μια μοναδική συναυλία.
-IQ69 Punk Rock
-Ανάπλους Alternative-Indie Rock με ελληνικό στίχο (Παπασωτηρίου Σωκράτης φωνητικά, Λαδιας Γιάννης κιθάρα, Ραχούτης Θανάσης μπάσο-δεύτερα φωνητικά, Κορκολής Τάκης πλήκτρα, Λέριος Πάρις τύμπανα).

 

blogger templates | Make Money Online