Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

«ΧΟΥΝΤΙΚΟ» Ε-MAIL ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ:ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ!

 

αναδημοσίευση από το www.iskra.gr


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ KOKKINO105.5 ΚΑΙ ΣΤΟΝ 902 ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!
3 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Η συγκυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου διαλύει την δημόσια τηλεόραση, ξεπερνώντας μεθόδους πολιτικών της επταετίας!
Απολύει 2.656 εργαζόμενους στην ΕΡΤ οδηγώνταςστο δρόμο τις οικογένειές τους!
Ο αυταρχισμός ,όμως ,της συγκυβέρνησης δεν σταματά! Με «χουντικής έμπνευσης» e-mail ο Γ. Στουρνάρας καλεί όσες ιστοσελίδες, τηλεοπτικούς ή/και ραδιοφωνικούς σταθμούς αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ, να σταματήσουν πάραυτα, διότι θα έχουν ,όπως ανέφερε, κυρώσεις! (δείτε περισσότερα παρακάτω)
Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε ο ραδιοσταθμός Flash 96, η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα κατευθύνεται προς τους σταθμούς KOKKINO 105.5 και 902 επειδή αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ! Eν τω μεταξύ, στη Γ.Α.Δ.Αμεταφέρθηκε βαν εξωτερικών μεταδόσεων που συνεργαζόταν με την ΕΡΤ.
Επίσης, συνελήφθη ο Κώστας Ζερβάκης, ιδιώτης εργαζόμενος σε link και κατασχέθηκε το βαν το οποίο έφερνε για ανάγκες κάλυψης των γεγονότων στην ΕΡΤ. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πωςσυνολικά συνελήφθησαν 3 τεχνικοί ,οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ασφάλεια. Ομάδα βουλευτών κατευθύνεται για συμπαράσταση στη ΓΑΔΑ.
ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ε-MAIL ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Συγκεκριμένα, τη διακοπή της αναμετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ από τα ΜΜΕ ζητείται με mail που υπογράφει σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. «Τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ' αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία» αναφέρεται στο mail.

Ήδη σταμάτησε η μετάδοση του σταθμού του ΚΚΕ, 902 TV από τη Digea, η οποία ανήκει στους σταθμούς εθνικής εμβέλειας καθώς διανέμει το ψηφιακό σήμα των καναλιών σε όλη η χώρα.Στον αντίποδα η EBU αποφάσισε να "υιοθετήσει" πλήρως την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες σε σύσκεψη που έγινε στη Γενεύη μεταξύ των μελών των δημοσίων ραδιοτηλεοπτικών δικτύων της Ευρώπης, ελήφθη η απόφαση για την πλήρη υποστήριξη της ΕΡΤ, ώστε να διατηρηθεί στη ζωή η ΕΡΤ. Ήδη από χθες με τη συνδρομή της EBU το σήμα της ΕΡΤ φτάνει δορυφορικά σε όλη την Ελλάδα, ενώ στην ιστοσελίδα της, μεταδίδεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών επικοινώνησε με την EBU, γιατί υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση και διευκρίνισε πως η ΕΡΤ δεν κλείνει, αλλά εξορθολογίζεται και θα επαναλειτουργήσει σύντομα. Μάλιστα διευκρίνισε πως τα περιουσιακά στοιχεία της δημόσιας τηλεόρασης πρέπει να παραμείνουν ασφαλή.

Στο mail αναφέρεται πως "εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ"

Ολόκληρο το επίμαχο e-mail έχει ως εξής:

> Sent: Wednesday, June 12, 2013 3:45 AM

> Subject: Κατάργηση ΕΡΤ Α.Ε.

> Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,

> Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.

> Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται ότι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ' αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

> Για τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

 

blogger templates | Make Money Online