Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Βασίλης Δενδρινός: Οι εκλογές της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ είναι μια μοναδική ευκαιρία για ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ


Εκλογές ΕΕΤΕ-ΟΤΕ 2017
Ο Λόγος στους υποψήφιους της Αγωνιστικής Συνεργασίας: Βασίλης Δενδρινός

Οι εκλογές της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ είναι μια μοναδική ευκαιρία για ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ


Πέρασαν τρία χρόνια από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση στον σύλλογο μας , για την ανάδειξη των μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου και την επιλογή των τοπικών οργάνων στις γεωγραφικές περιφέρειες της χώρας μας.
Καλούμαστε λοιπόν ΟΛΟΙ μας σε λίγες μέρες να επικαιροποιήσουμε αυτόν τον εκλογικό χάρτη με την διπλή ψήφο μας, για την εκλογή των εκπροσώπων μας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο με την βοήθεια δύο διαφορετικών ψηφοδελτίων.
Το πρώτο αφορά όλους τους συναδέλφους - μέλη του Συλλόγου μας οι οποίοι επιθυμούν την εκλογή τους στο τοπικό Δ.Σ. , το οποίο αποφασίζει και λειτουργεί μέσα από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του αριθμητικά μέσω ψηφοφορίας.
Με το δεύτερο ψηφίζουμε - εκλέγουμε υποχρεωτικά μέσω παράταξης  αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στο Κεντρικό Δ.Σ. το οποίο αναδεικνύει – αποφασίζει - κατευθύνει την ΕΕΤΕ-ΟΤΕ πανελλαδικά και μας εκπροσωπεί στην ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Κρατώντας το μέλλον και την πορεία της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ για τα επόμενα τρία (3) χρόνια, με την δική μας ψήφο αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα με νέους προσανατολισμούς και στόχους
Να σπάσουμε τις αυτοδυναμίες που έχουν καταστρέψει όλους τους Συλλόγους εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ.
Να ανατρέψουμε τις απόλυτες πλειοψηφίες  των Δ.Σ. όχι μόνο για λόγους Δημοκρατίας και Πολυφωνίας αλλά για την πραγματική ενεργοποίηση τους για το συμφέρων των ίδιων των εργαζόμενων που εκπροσωπούν.
Να γυρίσουμε σελίδα, κόντρα στην χωρίς ιδεολογικό πλαίσιο λογική της κάλυψης και εξυπηρέτησης, για όλους και για όλα. 

 
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΕΤΕ ΟΤΕ 2017 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!
Βασίλης Δενδρινός,
Μέλος Ε.Ε. ΕΕΤΕ-ΟΤΕ,
Μέλος Γεν. Συμβ. Ε.Κ.Θ.


 

blogger templates | Make Money Online