Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας στηρίζει τους εργαζόμενους στον όμιλο του ΟΤΕ, οι οποίοι αποφάσισαν 24ωρες απεργίες, 21-24/12, 27-31/12, 2-5/1 και 7-12/1 αντιδρώντας στην πρόθεση της Διοίκησης του ΟΤΕ να προχωρήσει σε απολύσεις μετά τη λήξη της Σ.Σ.Ε. (30/12) και να εφαρμόσει απαράδεκτο σχέδιο για απολύσεις.

Καταγγέλλουμε τα πληρωμένα δημοσιεύματα και τα ψευδή οικονομικά στοιχεία που δίνουν στους εργαζόμενους για να τους ξεγελάσουν.

Είμαστε δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων για :

– Υπογραφή μιας ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον όμιλο του ΟΤΕ που θα αξιώνει προς τα πάνω μισθούς και δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους.

– ΟΧΙ στις απολύσεις

– ΟΧΙ στις αποσχίσεις

– ΟΧΙ στην ανασφάλεια

Ο αγώνας αυτός πρέπει να αγκαλιαστεί από το σύνολο των εργαζομένων όχι μόνο του ομίλου αλλά ολόκληρου του κλάδου των τηλεπικοινωνιών.

Όλος ο λαός, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, η νεολαία, οι συνταξιούχοι να σταθούν αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ.

«Οι εργαζόμενοι του ομίλου ΟΤΕ να κάνουν δική τους υπόθεση, συλλογικά, την οργάνωση και κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα ώστε να επιβάλλουμε την υπογραφή συλλογικής σύμβασης με όρους αγωνιστικούς, μαζικούς, διεκδικητικούς», τονίζει η ΕΣΚ ΟΤΕ με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

 

blogger templates | Make Money Online