Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

5 συλλήψεις συνδικαλιστών του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη !! Η πανικόβλητη διοίκηση του ΟΤΕ δείχνει το αποκρουστικό της πρόσωπο.

Αναδημοσίευση από το ergasianet.gr


Ποινικοποίηση της απεργίας και συλλήψεις των απεργών ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη
Στη σύλληψη πέντε εργαζομένων συνδικαλιστών – απεργών του ΟΤΕ, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου, προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης. Οι συλλήψεις έγιναν γύρω στις 18.30 την ώρα που οι συνδικαλιστές πραγματοποιούσαν απεργιακή κινητοποίηση στο κατάστημα επί της οδού Καρόλου Ντηλ.
Το κατηγορητήριο για τη σύλληψη σύνηθες, για εργαζομένους που περιφρουρούν την απεργία τους: διατάραξη κοινής ησυχίας. «Οι συλλήψεις των εργαζομένων έγιναν έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΘ.
Τις συλλήψεις επιβεβαίωσαν και οι Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, τεχνικός πεδίου στον ΟΤΕ Καστοριάς, πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του πρωτοβάθμιου σωματείου της ΠΕΤ-ΟΤΕ, και ο Μάκης Κοντογεώργος, μέλος της Αγωνιστικής Συνεργασίας ΟΤΕ, του ΔΣ του ΠΑΣΕ και της ΟΜΕ-ΟΤΕ, μιλώντας απόψε στο RADIO 2510 και στην εκπομπή «Εντός Εκτός Εξουσίας» με τους Κωστή Κουτσούκο και Ρωμανό Αγγελή.
Υπενθυμίζεται πως ο ΟΤΕ υπέβαλε σήμερα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το «αντιδημοκρατικό φαινόμενο του αποκλεισμού κτηρίων από μερίδα συνδικαλιστών και της παρεμπόδισης εργαζομένων να προσέλθουν στην εργασία τους».

 

blogger templates | Make Money Online