Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ συμπαραστέκεται στους απεργούς του ΟΤΕ


                                                 
                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΟΤΕ  εκφράζει  την ολόθερμη υποστήριξη και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στον αγώνα που δίνουν εδώ και αρκετές μέρες οι Συνάδελφοι μας ,εργαζόμενοι στον ΟΤΕ.
Ένας Αγώνας ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΣ για το  σήμερα και το αύριο του ΟΤΕ, για της θέσεις εργασίας, για τα βασικά εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων για την βιωσιμότητα και την προοπτική της κοινωνικής Ασφάλισης .

Η μεγαλύτερη και η πλέον ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ επιχείρηση της χώρας, δείχνει την μεγαλύτερη περιφρόνηση και αναλγησία ,απέναντι στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ στους οποίους οφείλει αυτή τη κερδοφορία!
Ο ΟΤΕ μεγαλούργησε ,και μεγαλουργεί , λόγω της υπέρ προσπάθειας ,διαχρονικά των εργαζομένων του, και της αποδοχής  και υποστήριξης της Ελληνικής κοινωνίας. Το υπεύθυνο και ρεαλιστικό πλαίσιο διεκδικήσεων της ΟΜΕ-ΟΤΕ , πρέπει να γίνει άμεσα αποδεκτό ,και δεσμευτικό από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΟΤΕ ,γιατί είναι το ελάχιστο που οφείλει στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Η Εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα ,δεν μπορεί να εξαντλείται στα γενναιόδωρα  διαφημιστικά  πακέτα ,και στα πριμ των  στελεχών  διοίκησης.
Καταδικάζουμε τα δικαστικά μέτρα των στελεχών της Διοίκησης του ΟΤΕ και του Περιφ. Διευθυντή, κατά απεργών Συναδέλφων μας, παραβιάζοντας κάθε συνδικαλιστικό δικαίωμα καθώς και τον Ν 1264/82.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μειώνει τον εταιρικό φόρο από 24% σε 20%, τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κατά μια μονάδα (4%) κλπ δεν νομιμοποιείται να σφυρίζει αδιάφορα και να ανέχεται την Εργοδοτική ασυδοσία ,των ελαστικών σχέσεων εργασίας , των αμοιβών των 580€, των απολύσεων και των εκβιασμών που γυρίζουν τις Εργασιακές σχέσεις στον ΟΤΕ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ !!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της  ΟΜΕ -ΟΤΕ ,τα Σωματεία ,και όλοι  οι Εργαζόμενοι του ΟΤΕ δίνουν τον ιερό και ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, για να τεθεί φραγμός στην εργοδοτική αυθαιρεσία, για ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ  ΜΙΣΘΟΥΣ για τα εργασιακά δικαιώματα ,για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Σε αυτό τον ΑΓΩΝΑ συμπαρατάσσεται ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ, καλώντας όλους τους Συνταξιούχους του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα , να κάνουν και δική τους υπόθεση τον αγώνα των συναδέλφων μας εργαζομένων, συμμετέχοντας στις απεργιακές συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια της ΟΜΕ - ΟΤΕ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Ο ΑΓΩΝΑΣ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΟΤΕ ,είναι και ΔΙΚΟΣ μας ΑΓΩΝΑΣ


        ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ                                                                                                                                                                                                                       
                         ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ


        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΓΕΩΡΓΟΣ                                         ΑΝΤ. ΣΕΡΓΙΑΝΝΗΣ  

                  

 

blogger templates | Make Money Online