Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου: «Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ να εγκαταλείψει την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική τακτική της!»

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα τη σύλληψη των απεργών συνδικαλιστών του ΟΤΕ, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Ομίλου και καταγγέλλει την αντιδημοκρατική τακτική που ακολουθεί η Διοίκηση της εταιρίας με την οποία γυρίζει τον ΟΤΕ πίσω σε «άλλες εποχές» αντί να προχωρήσει σε διάλογο με την Ομοσπονδία, να ανακαλέσει τις παράνομες απολύσεις και να υπογράψει τη συλλογική σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου.

Είναι εντελώς απαράδεκτο την ώρα που εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία και οι συνάδελφοι τους αγωνίζονται για να αποτρέψουν τα σχέδια της εταιρείας για απολύσεις και δημιουργία εργασιακής αβεβαιότητας, η διοίκηση του ΟΤΕ, προχώρησε σε μηνύσεις κατά των απεργών επειδή με νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο ασκούν το συνταγματικό τους δικαίωμα στην απεργία!!

Η Διοίκηση του Κέντρου μας βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων μας του Ομίλου ΟΤΕ και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους για τις θέσεις απασχόλησης και τις εργασιακές σχέσεις και τονίζει ότι όλες αυτές οι τακτικές κατατρομοκράτησης των εργαζομένων θα πέσουν στο κενό.

Το δικαίωμα στην απεργία αποτελεί κατάκτηση του Συνδικαλιστικού Κινήματος και των εργαζομένων και κάθε προσπάθεια παρεμπόδισης και καταστολής κατά την άσκησή του θα βρίσκει πάντοτε απέναντι το σύνολο της εργατικής τάξης.

Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ να εγκαταλείψει την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική τακτική της και να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους σύμφωνα με τις τεκμηριωμένες προτάσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

 

blogger templates | Make Money Online